Re: Муж не признаётся, что употребляет, но все признаки нали
Позовна заява
(про розірвання шлюбу)
Я, позивач – ...., зареєструвала шлюб з відповідачем... року, що підтверджує свідоцтво про одруження(копія якого додається), серії I-КИ № 261621, що видане Індустріальним відділом державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби Дніпропетровського міського управління юстиції ...
Від шлюбу з відповідачем маю неповнолітню дитину – доньку .... народження, яка народилась в ..., що підтверджує свідоцтво про народження дитини(копія якого додається).
Дитина проживае зараз зі мною і на її утримання я подаю окремий іск. На розділ майна і долгів - теж є окрема заява.
Що до розлучення, то спільне життя з відповідачем було припинено у нас 7.01.2017 року, але до цього сроку ми два роки жили дуже плохо, постійно сварилися по причині того, що відповідач являється дуже безотвітственним чоловіком і ігнорує свої сімейні обовїязки, а іменно:
1. Заробляє неохотно, при цьому гроши на руки не дає, а витрачає на своє розуміння. Вмісто того, щоб оплатити коммунальні послуги або кредит, він постійно купує якись сладощі або інші продукти, які ми не можемо собі позволити. Сказати йому нічого нельзя, бо він начинае кричать, оскорблять мене, називать божевільной і жадібной и проклинати. Завдяки такому безглуздному подходук бюджету, у нас образовались долги в розмірі більше 80 000 гривень, які він оплачувать отказується и я виплачую їх самостійно и из-за цього мені дуже важко жити в материальному плані і позволити купити лично собі щось я не можу вообще, бо все іде на хозяйство.
2. Общаться спокійно він не уміє і в домі постійно крик и матерні слова, що негативно сказується на дітях, проживающих з нами. Він оскорбляє не тільки мене, а і дітей, причем постійно. Спокійно он не веде себе в принципі.
3. Помимо оскорбленій він декілька раз поднімав руку и ламав речі, наприклад, розбив мій ноутбук(на якому я заробляю), розбив домофонну трубку, настінні тарелки.
3. В уході за своїй дитиной помогати не хоче, по хозяйству помагати не хоче, на дачі помогати не хоче и на просьби в ответ я слухаю лише мат.
4. Постійно обманує мене, уходить на час, а вертається через 12 часов, наприклад, при цьому не бере трубку, коли дзвоню. В ітогі дома його нема сутками, грошей практично нема, а коли приходить, тільки спить. Я підозрюю, що він вживає наркотіки, але він отрицає, хотя все признаки явні. Из-за цьго я чувствую себе нездоровою, не висипаюсь хронічески и в мене уже нарушен режим сна та невроз, я не успіваю вовремя зробити свою роботу, нічого не успіваю и чувствую себе дуже погано морально.
Із-за всього вишевикладенного, я считаю, что нам негайно треба розлучитися, і срок на перемірення нам давати не треба, я і так два года питалася примиритися, але все марно, він считає, что все гарно, а я просто шизофреник. Такий чоловік тільки негативно впливає на дітей и калечить їм психику.
Щодо посещіний дитини, то я не проти ії спілкування в любоє время по його бажанню, але не хочу давать йому ії, щоб він возив ії на машині, бо він за все своє життя чотири рази попадав в аварії(три рази в совмістной жизни) і я сейчас понимаю, що цє мабуть було слідством нетрезвого стану.
Зважаючи на вишевикладене, керуючись статтями 105, 109, 110, 112 Сімейного Кодексу України,
Прошу суд:
Розірвати шлюб между мною і відповідачем, , зареєстрований 20 вересня 2013 року, що підтверджується свідоцтвом про шлюб, серії I-КИ № 261621, що видане Індустріальним відділом державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби Дніпропетровського міського управління юстиції ..., актовий запис.....